2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait muayene ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Binalarda belli standartlarda mevki alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli puan ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kızdırmae dayanıklıdır.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı saf otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı kabil.

Web sitesine giriş yaptığım andan kellelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan süreçte, Aydınlatma Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin mesleklendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine münhal rızamın olduğunu onaylama, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz tuzakındı. Teşekkür Ederiz.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla bir numara katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Adı yangın merdiveni olsa Yangın Kapısı da yığın ve yer sarsıntısı afetlerinde de en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların yaşamaını kurtardığında elan düzgün anlaşılacaktır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duygulu davranıyoruz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı teselsül otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olabilir.

Report this wiki page